ΙΑΤΡΕΙΟ 

Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της ειδικού Μαιευτήρος Γυναικολόγου, Φωτεινής Δεμπεγιώτη, στην Καλαμάτα, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Αναγνωσταρά 28, στον 5ο όροφο. 

Η ιατρός δέχεται τις ασθενείς της σε ένα καλαίσθητο και φιλόξενο περιβάλλον, με σεβασμό στη γυναίκα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε γυναικολογικού περιστατικού. Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και οι εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις της Φωτεινής Δεμπεγιώτη, στην Καλαμάτα, δίνουν τη δυνατότητα ιατρικών διαγνώσεων με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να δοθεί κατόπιν έγκυρη ενημέρωση και ανάλογη καθοδήγηση για γρήγορη ανακούφιση, τόσο του ίδιου του οργανισμού, όσο της ψυχολογίας της γυναίκας από το άγχους που ενδέχεται να επιφέρει ένα γυναικολογικό ζήτημα. 

Εμπιστευτείτε την επαγγελματική εμπειρία και τις άρτιες επιστημονικές γνώσεις της Μαιευτήρος Γυναικολόγου, Φωτεινής Δεμπεγιώτη, στη Καλαμάτα για οποιοδήποτε ζήτημα γυναικολογικής φύσεως σας απασχολεί και λύστε όλες σας τις απορίες!